Rust, gezellig en vertrouwd: voorschoolse opvang bij ZieZoo

Werk, kinderen, school… Veel ouders hebben een grote puzzel te vervullen wat betreft alle logistieke zaken: elke werk- en schooldag weer. Hun baas verwacht hen op een bepaald tijdstip op het werk, wat veelal gelijk valt met de schooltijden van hun kinderen, al dan niet met de vertrektijd richting het werk. De gymspullen moeten klaargelegd worden, de snoetjes schoon- en fris gewassen, kleren aan, tandenpoetsen, huiswerk mee en ontbijten is ook geen overbodige luxe! Snel de auto in, of op de fiets en richting school. Een kus in de auto kan er nog net van af, maar daarna moet u heel snel door naar het werk. Ochtenden kunnen enorm stressvol zijn, in het leven van een werkende ouder. U wilt uw kind(eren) alle rust en aandacht geven die ze verdienen, maar uw baas dient ook tevreden gehouden te worden. Daar hebben uw kind(eren) uiteraard ook weer baat bij. Dus wordt er vaak een balans gezocht. Wij, bij ZieZoo, ondersteunen hierin graag. Wij bieden liefdevolle en gezellige voorschoolse opvang aan, in een rustige omgeving. Vaak zitten we in dezelfde school als de kinderen die wij opvangen, zodat de overgang van de voorschoolse opvang naar de klas zo klein mogelijk is. Samen met vaste medewerkers ontbijten wij samen met uw kind(eren). U kunt er ook voor kiezen dat uw kind(eren) thuis al mee eten, en bij ons gezellig een spelletje komen spelen, een prachtige tekening maken of bijvoorbeeld een boek lezen. Een kop koffie of thee staat altijd voor u klaar, zodat ook u nog even een rustmoment kunt pakken voordat de werkdag begint.

Voorschoolse opvang; flexibiliteit door de ruime openingstijden

ZieZoo vindt het belangrijk dat u alle tijd heeft om uzelf voor te bereiden op uw dag. Dit vinden we voor de kinderen nét zo belangrijk. Voorschoolse opvang bij ZieZoo heeft daarom ruime openingstijden. Zo zijn wij iedere werkdag geopend vanaf 07:00u. U kunt zelf bepalen of uw kind(eren) bij ons ontbijten, of dat zij dit thuis al hebben gedaan. Het tarief is inclusief het ontbijt, dus u betaalt hier niet extra voor. De voorschoolse opvang is bij ons een erg gezellig gebeuren. De kinderen die bij ZieZoo ontbijten, ontbijten gezellig met elkaar. De andere kinderen van de voorschoolse opvang mogen in alle rust en veiligheid hun eigen ding doen. We hebben op onze groepen diverse materialen en activiteiten waar ze zich mee bezig kunnen houden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kleuren,
  • Tekenen,
  • Voorlezen (of voorgelezen worden)

Op de meeste locaties van ZieZoo zit onze voorschoolse opvang intern in de school. Onze medewerkers lopen dan samen met de kleuters naar hun klas. De oudere kinderen mogen zelfstandig naar hun klaslokaal lopen. Op sommige locaties zitten wij echter vlakbij de school (vaak op slechts 5 minuten loop- of fietsafstand). In dat geval brengen wij ook de oudere kinderen weg, zodat ze veilig aan zullen komen op school. Op http://www.ziezoo.nl/locaties/delfgauw/delfgauw/voorschoolse-opvang/ kunt u vinden op welke locaties wij voorschoolse opvang aanbieden. Ook vindt u daar of deze voorschoolse opvang in een schoolgebouw, of vlakbij een schoolgebouw zit. Voorschoolse opvang is ook mogelijk in de schoolvakanties en tijdens bijvoorbeeld studiedagen. Wij vervroegen dan simpelweg de BSO-vakantiedag, zodat u ook dan in alle rust naar uw werk kunt gaan.  

Contact

Indien u graag meer informatie wilt over de diverse soorten opvang van ZieZoo, dan kunt u zich via de website aanmelden voor een informatiebijeenkomst. Hier ontvangt u alle informatie over alle geboden opvangmogelijkheden. Ook kunt u bij uw voorkeurslocatie onze gegevens (zoals telefoonnummers en e-mailadressen) vinden. Één van onze medewerkers staat u graag te woord voor al uw vragen!