De beste mannen kapper van Amsterdam West

Als hippe metroman anno 2019 is het allang niet meer raar als je aandacht aan je uiterlijk besteedt. Ik vind het zelf heel prettig om verzorgd en representatief voor de dag te komen en mijn vriendin deelt deze gedachte. Ook zij vindt haar uiterlijk erg belangrijk. Dit wil overigens niet zeggen dat we er altijd op en top uitzien, (je zou ons eens moeten zien op een doordeweekse avond,) maar persoonlijke verzorging is naar mijn mening een must. Het is bovendien meer dan er mooi uitzien. Het is een beetje als lief zijn voor jezelf, wat tegenwoordig zelfs voor mannen geen overbodige luxe is. Het dagelijkse leven gaat erg snel en is vaak stressvol, en dus combineer ik persoonlijke verzorging graag met ontspanning. Om die reden ga ik voor mijn kapsel altijd naar de beste (en gezelligste!) mannen kapper in Amsterdam West, namelijk https://mannenkapper-keesbregman.nl. Kees is echt de eerste persoon waar iedere Amsterdammer aan denkt als je vraagt naar een goede mannen kapper in Amsterdam West, en niet zonder reden! Kees Bregman is niet altijd kapper geweest, en daar zit het hem in! Hij is namelijk een bekende naam in de voetbalwereld en speelde als een van de eerste profvoetballers uit Nederland in de Duitse liga. Misschien wel om die reden dat bekende Nederlanders zoals Johan Neeskens en Wilfred Genee hun kapsel altijd toevertrouwen aan deze hippe mannen kapper in Amsterdam West. Je snapt dat Kees niet voor niets al 25 jaar een begrip is in Amsterdam West, als mannen kapper met zo’n bekende clientèle.

Mannen kapper in Amsterdam West met café-achtige sfeer

Natuurlijk kom je er als mannen kapper in Amsterdam West niet alleen met een bekende naam en een goeie kop. Kees weet als geen ander wat zijn klanten fijn vinden en heeft daarom geen standaard kapperszaak, maar één met een café-achtige sfeer. Mannen voelen zich er meteen thuis en de sfeer is gemoedelijk. Het heeft ook wel iets om bij een kapper te komen waar alleen mannen welkom zijn, (in zijn woorden.) Het maakt het volgens Kees mogelijk om te praten over echte mannendingen, of dat nu de politiek is, het weer, of natuurlijk voetbal en mooie vrouwen. Moet kunnen zegt hij. Kees praat er graag over mee. Maar rustig een krantje lezen mag natuurlijk ook. Zelf vind ik er altijd een hele gezellige sfeer hangen. Je krijgt altijd een kop thee of koffie, wordt goed geknipt en Kees geeft graag tips over welk kapsel het beste bij je past. Zelf had ik namelijk geen flauw idee toen ik enkele jaren geleden voor het eerst bij hem kwam. Iets hips wilde ik, maar wat? Maar deze mannen kapper in Amsterdam West weet precies welke kapsels je goed staan en wat je met jouw haar kunt. Ook geeft hij advies over hoe je het het beste kunt stylen, wan hier was ik eerlijk gezegd voorheen ook niet zo’n held in. Sinds ik bij Kees kom krijg ik veel complimentjes over mijn kapsel. Dat het zo goed past bij mijn stijl en het me goed staat. Ook mijn vriendin is er zeer over te spreken en zegt nog vaak dat ze zo blij is dat ik eindelijk naar Kees ben gegaan.

In het kort: Waarom je haar laten knippen door Kees

• Zijn zaak is al 25 jaar een begrip in Amsterdam West.
• Je voelt je direct thuis in de gezellige sfeer.
• De kapsalon is ook op zaterdag open.
• Het is centraal gelegen aan de Bos en Lommerweg.
• En hij is met recht de allerbeste mannen kapper van Amsterdam West!