De fijnste condoom

De fijnste condoomHet is belangrijk dat condooms voldoen aan bepaalde eisen

  • Sterkte
  • Formaat
  • Geur
  • Gevoel

Dit alles is zeer bepalend voor een condoom, omdat dit het plezier kan beïnvloeden tijdens de seks. Een condoom is iets wat niet altijd bij veel mensen geliefd is geweest. Veel mannen hebben vooral het gevoel gehad dat een condoom het plezier in seks zou wegnemen. Niets is echter minder waar, want condooms zijn continu onderhevig aan het proces van productverbetering om steeds meer veiligheid te bieden in combinatie met een ultieme seksuele ervaring. Veel condooms zijn tegenwoordig zo dun en zo prettig in gebruik, dat het voelt alsof je geen condoom draagt tijdens de seks. Dat is natuurlijk heel erg fijn en daar zijn we allemaal heel blij mee. Maar hoe bepaal je nu welke condoom voor jou het beste werkt? Wat vind jij het prettigst en welke condooms sluiten hier goed bij aan? En hier komt nu juist het plezier om de hoek kijken. Je komt er namelijk maar op één manier achter welke condooms jij fijn vindt, namelijk door te testen. Veel, uitgebreid en zorgvuldig testen.

Het vinden van de juiste condoom

Op www.dokterlifestyle.nl zijn zeer veel verschillende condooms te vinden, van diverse merken. Deze condooms worden verkocht in verpakkingen variërend in aantal. Hiermee wordt het heel gemakkelijk gemaakt om een condoom te testen en dat maakt het testen ook leuk. Integreer het in h et spel en onderwerp de condooms aan een test, waarbij je elke keer een andere condoom test. Hoe meer soorten je bestelt, hoe vaker je kunt testen en dat maakt het vinden van de juiste condoom natuurlijk extra leuk. Vooral wanneer je voor een complete ervaring gaat. Op DokterLifeStyle kun je namelijk ook veel andere producten kopen, zoals glijmiddelen en erotische artikelen. Deze kunnen samen met de condooms besteld worden om de test nog leuker te maken. Waar het uiteindelijk om gaat is dat je de condooms vindt die bij jou, of misschien wel jullie, het beste past. Veiligheid staat natuurlijk voorop en DoktorLifeStyle verkoopt enkel condooms van merken die er garant voor staan dat ze veilig zijn. Van alle merken zijn de condooms uitvoerig getest en goed bevonden volgens de daarvoor geldende regels. Dit geldt ook voor alle varianten die er worden geboden, zoals dikte van het rubber, toegevoegde glij- of genotsmiddelen, smaakjes en geuren. Wat voor al deze merken een speerpunt is, is dat naast veiligheid genot op de tweede plaats komt. Een condoom hoeft daarmee juist geen belemmerend middel te zijn, maar kan als genotsmiddel worden gebruikt voor een extra plezierige seksuele ervaring.

Vrijen doe je altijd en overal veilig

Heb je een vaste partner of ben je getrouwd, dan is het misschien niet zo zeer nodig. Maar heb je regelmatige vrijpartijen en niet altijd met dezelfde partner, dan is het belangrijk om altijd en overal condooms bij je te hebben. Op de website van DokterLifeStyle is eenvoudig een selectie te maken tussen verschillende soorten condooms van de merken Level, Durex, My Size en Wingman. Hier kan gekozen worden uit verschillende subcategorieën, zoals de maakt, de dikte van het rubber en het formaat van de verpakking. Zo zijn er al verpakkingen te krijgen met slechts een paar condooms, maar het is ook mogelijk om grotere verpakkingen te kopen, zodat je altijd zeker weet dat je voldoende condooms in huis hebt. En in je toilettas, je rugzak, je koffer, je handtas, de binnenzak van je jas en misschien zelfs wel jouw portemonnee. Waar je ook gaat en wie je ook tegen komt, je bent dan altijd voorbereid met een goede condoom die bij jouw voorkeur past.