Via Inkoopschadeauto.nl ging ik mijn afgekeurde auto verkopen

Toen mijn wagen laatst weer voor de jaarlijkse keuring moest, had ik al een vaag vermoeden dat mijn wagen niet door de keuring heen zou komen. Het was namelijk zo dat mijn wagen al een tijdje moeilijk deed en vandaar dat ik al bang was dat ik waarschijnlijk op zoek zou moeten gaan naar een nieuwe wagen omdat het nou eenmaal niet de moeite meer was om mijn oude wagen goed op te knappen. Ik bleek volkomen gelijk te hebben; de man van de garage vertelde mij dat mijn wagen afgekeurd zou worden. Dat betekende dus dat ik op zoek moest gaan naar een andere wagen. Omdat ik niet heel erg ruim in mijn financiƫle reserves zit, ben ik maar eens even gaan kijken of ik misschien mijn afgekeurde auto verkopen kon. Ik had namelijk eens gehoord dat je een afgekeurde auto verkopen kunt en dat je daar op die manier dan nog wat geld voor kunt ontvangen. Vandaar dat ik maar eens even op zoek ben gegaan naar mogelijkheden voor het afgekeurde auto verkopen en deze heb ik uiteindelijk weten te vinden via de site van Inkoopschadeauto.nl. Deze site biedt heel veel mogelijkheden voor mensen die graag nog wat geld willen ontvangen voor hun wagen die niet meer de weg op mag. Bij Inkoopschadeauto.nl kunnen ze namelijk altijd nog wel iets met uw wagen. Wanneer de wagen als geheel namelijk is afgekeurd, betekent dat echter niet dat ook alle onderdelen niet meer te gebruiken zijn. Vandaar dat u hier uw afgekeurde auto verkopen kunt zodat men kan kijken of er nog iets bruikbaars aan de wagen zit. Het fijne is dat u dus op deze manier nog geld kunt krijgen voor een auto die in principe niets meer waard is. Het was voor mij dan ook meteen duidelijk dat ik hier mijn afgekeurde auto verkopen wilde.

Hier kon ik snel en eenvoudig mijn afgekeurde auto verkopen

Toen ik op de site van Inkoopschadeauto.nl kwam kijken naar de mogelijkheden die men hier bood wanneer het ging over een afgekeurde auto verkopen, zag ik dat men hier heel eenvoudig te werk gaat. Het enige wat je hoeft te doen, is even het formulier op de site in te vullen en vervolgens wijst alles zich vanzelf. U zult zien dat men hier heel snel zal reageren zodat u snel uw afgekeurde auto verkopen kunt. Dat vond ik heel erg prettig om te merken want de wagen stond mij eigenlijk alleen maar in de weg en vandaar dat ik graag mijn afgekeurde auto verkopen wilde. Dat kon via deze site heel snel geregeld worden. Mijn wagen werd binnen twee dagen bij mij thuis opgehaald. Ik kreeg te horen dat mijn wagen nog wel wat waard was en dit geld kreeg ik meteen cash uitgekeerd. Hiermee had ik meteen een mooi begin voor de aankoop van een nieuwe auto. Ik heb dan ook nog geen seconde spijt gehad van het feit dat ik hier mijn afgekeurde auto verkopen ging. Wilt u ook zaken doen met deze mensen? Kijk dan snel even op de site van Inkoopschadeauto.nl voor meer informatie.

Ik kreeg meteen een vrijwaringsbewijs overhandigd

Het fijne aan het zakendoen met de mensen van Inkoopschadeauto.nl is dat men u hier meteen een vrijwaringsbewijs zal overhandigen. Dat betekent dat u meteen een bewijs heeft voor uw verzekering om te laten zien u niet meer de eigenaar van de wagen bent en dus niet meer hoeft te betalen. Kortom:

  • ik heb mijn auto voor een goede prijs verkocht
  • ik kreeg meteen cash geld
  • ik heb meteen een vrijwaringsbewijs ontvangen

Kijk snel even op Inkoopschadeauto.nl.