Waarom kantoorruimtes huren bij Tauro een uitstekend idee is

Na jarenlang gewerkt te hebben als human resources manager bij diverse overheidsorganisaties, heb ik besloten om een eigen human resource kantoor op te starten dat gespecialiseerd is in het recruiten van topmanagers bij overheidsorganisaties en non-profit instellingen. Het begon als zelfstandig consultant die vooral advies gaf in het wervingsproces, maar mijn zaak groeide al zeer snel uit tot een team dat nood had aan kantoorruimtes. En dat zou natuurlijk een fikse kost zijn op de activa van mijn bedrijf. Zeer veel kantoorruimte hebben we op dit moment ook nog niet nodig. Daarom is het tot op heden ook totaal niet zinvol om een gebouw te huren waarin wij ons zouden kunnen vestigen. Toen tipte een vriend van me Tauro. Zij huren kantoorruimtes in grote gebouwen, waarbij gemeenschappelijke faciliteiten zoals een bedrijfsrestaurant en sanitair gedeeld worden. Bovendien zijn die locaties ook de uitstekende plek om te netwerken. Kantoorruimtes huren bij Tauro leek me even te mooi om waar te zijn. Maar ik ging op onderzoek uit en ondertussen huurt mijn bedrijf kantoorruimtes bij hen. Alles op de weegschaal gelegd, was het voor mij een ideale win-win.

Tauro is véél meer dan alleen maar kantoorruimtes huren

Het huren van kantoren bij Tauro is een heel aangename ervaring voor elk bedrijf. Ik raad het dan ook bijna iedereen aan. En wel om de volgende redenen:

  • Je kan kantoorruimtes huren op maat van je bedrijf. Heb je één of twintig units nodig? Geen probleem! Tauro maakt het mogelijk dat zowel kleine, groeiende als grote bedrijven kantoorruimtes huren bij hen.
  • De kantoren die Tauro verhuurd zijn steeds op locaties met uitstraling. Bovendien is er ook steeds voldoende parkeergelegenheid. Niet alleen voor je personeelsleden, maar zeker ook voor partners die je hebt uitgenodigd voor een meeting.
  • Duurzame manier van kantoorruimtes huren. Je zit met véél bedrijven in eenzelfde gebouw. Hierdoor is het mogelijk om te drukken op kosten zoals sanitair, voeding, drank, vergaderruimtes, … Je hoeft daar niet helemaal voor in te staan, want Tauro biedt de mogelijkheid om te betalen wat je daarvan effectief gebruikt.
  • Ideale netwerkplek! Kantoorruimtes huren bij Tauro gaat ook veel verder dan je eigen bedrijf. Je komt op een grote werkplek terecht waar veel bedrijven gehuisvest zijn. Gezien Tauro duurzaam ondernemen ondersteunt en ook duurzame samenwerkingsverbanden wil promoten worden er regelmatig netwerkevents georganiseerd. Op die manier leer je de gezichten achter de andere bedrijven kennen en is er dus veel synergie.

Tauro is alleen maar aan te raden

Het huren van kantoorruimtes bij Tauro was voor mij alleen maar een verademing. Net zoals op een traditionele manier kantoorruimtes huren, kost dit natuurlijk wel geld, maar minder dan dat je alles op jezelf moet doen. Rekening houdend met de schaalgrootte van mijn human resources bedrijf is het kantoorruimtes huren bij Tauro dan ook de meest logische keuze op dit moment. Bovendien zijn er veel voordelen aan verbonden en ben ik partnerschappen kunnen aangaan met tal van bedrijven in het kantoorgebouw dat we op dit moment delen. Kortom, door het kantoorruimtes huren bij Tauro is mijn netwerk heel erg hard gegroeid. Tauro is dus zeker niet te mooi om waar te zijn. Integendeel, dankzij het kantoorruimtes huren bij dit bedrijf is mijn eigen zaak enorm kunnen groeien en heb ik de professionalisering verder kunnen doorvoeren. Zo biedt Tauro mij net dat tikkeltje meer dan dat ik een kantoorruimte had gehuurd op de benedenverdieping van een appartement bijvoorbeeld. Bovendien is de bereikbaarheid via openbaar vervoer of met de auto van Tauro’s kantoorgebouwen uitstekend. Kantoorruimtes huren bij Tauro is dan ook een echte win-win!