Waterschoentjes

Originele waterschoentjes zijn verkrijgbaar via de website van StoereKindjes. Hier wordt allerlei kleding, schoenen en accessoires voor kinderen verkocht die veilig zijn. Daarnaast zijn ze ook nog helemaal gepast aan de beleving van de kinderen. Denk daarbij aan felle vrolijke kleuren en prints. Sommige items zijn zelfs voorzien van de kinderhelden uit de animatieseries en kinderfilms. Vaak zijn artikelen als waterschoenen of regenkleding heel praktisch en veilig, maar niet aantrekkelijk voor kinderen om te dragen. Hoe goed ze ook zijn van kwaliteit, U krijgt het de kinderen niet aan. Maar daar helpen mooie kleuren en prints wel bij. De waterschoentjes van StoereKindjes houden niet alleen de voetjes droog, maar beschermen de voeten ook tegen de uv-straling en hete kiezelstranden. Er is genoeg keus op de website stoerekindjes.nl. Hun uitgangspunt is uitzonderlijk ten opzichte van de andere aanbieders van dit soort artikelen. Waar zij naar streven is om het voor ouders en kinderen nog leuker te maken kleding en schoenen uit te zoeken en te dragen. Daarnaast zorgen zij met een uitstekende service ervoor dat het ook nog leuk is om te kopen. Zonder ergernissen tijdens het winkelen. De artikelen van StoereKindjes maken u en uw kinderen al helemaal enthousiast. Uw zoon of dochter kan straks niet wachten om de waterschoentjes aan te trekken.

Zoek beschermende waterschoentjes uit

Waar StoereKindjes met name op let is de UV bescherming van onder meer de waterschoentjes. Het bedrijf is opgezet door ouders en die hebben opgemerkt dat kleding en normale waterschoenen te weinig bescherming bieden tegen de UV-straling. Zelfs het goed insmeren wilde nog niet helpen. Er bestaat wel speciale kleding die gemaakt zijn om de kinderen zorgeloos in de warme zon te spelen en te zwemmen. Alleen is deze kleding niet altijd aangepast aan de belevingswereld van kinderen. Vanuit die ervaring is StoereKindjes ontwikkeld. Stoere, hippe en kleurige kleding en waterschoentjes die kinderen niet meer uit willen trekken. Waar ze graag in rond willen lopen en er zelfs ook plezier in hebben. Merken die StoereKindjes inkoopt om kinderen beschermend en hip rond te laten lopen zijn:

  • Snapper Rock
  • Cabana Life
  • Sunbusterskids
  • Playshoes

Continue zijn ze op zoek naar andere merken die kleurrijke kleding verkopen en toch goed bestemd zijn voor invloeden in de buitenlucht. Naast waterschoentjes kunt u ook artikelen vinden als:

  • Zwemkleding
  • Handdoeken
  • Poncho’s
  • Zonnehoedjes
  • Zonnebrillen

Met deze kwalitatieve artikelen is het mogelijk uw kind van baby tot aan de pubertijd aan te kleden in een stoere zwemoutfit.

Uitgebreide informatie

StoereKindjes biedt meer dan kleurrijke zwemkleding en waterschoentjes alleen. Zij geven ook heel veel informatie op de website stoerekindjes.nl over het belang van beschermende zwemkleding. Mogelijk weet u er nog niet heel vanaf. Misschien voelt u het al als een opgave om uw kind te kleden en ook nog goed te beschermen tegen de zon. Het vraagt ook wel steeds meer werk en er lijkt steeds meer gevaar te zitten in de zonnestralen. Met name de jonge kinderhuid is nog erg gevoelig. We willen er alles aan doen om te voorkomen dat ons kind hier te veel last van heeft. Lees daarom gerust de informatie door die ze geven op de website. Alle informatie die ze geven over de UV- straling en bescherming motiveert u nog meer om goede zwemkleding aan te schaffen. Zo kunt u de waterschoentjes aanvullen met goede zwemkleding of zonnebrillen en zonnehoedjes. Voor zowel jongens als meisjes zijn de zwempakken te koop, maar ook goede beschermende shirts. Die zijn een uitkomst als de zon toch teveel zijn werk heeft gedaan. Met deze prettige kleurige shirts kunnen de kinderen toch lekker zwemmen en spelen zonder verbrand te worden.