Naamplaatje

Woon jij in een flat, appartementencomplex of studentenhuis? Dan kun je natuurlijk niet zonder een goed naamplaatje! Sterker nog, meestal is het zelfs handig om er over meerdere te beschikken. In veel gevallen is het immers zo dat er buiten het gebouw een rij deurbellen zit, waarmee bezoekers jou kunnen laten weten dat ze voor de deur staan. Ook heb je daar vaak een brievenbus zitten. Voor zowel bezoekers als de postbode is het best wel handig als er niet alleen maar een huisnummer is te vinden op die plek, maar dat er dan ook een naamplaatje bij zit. Op die manier hebben ze meer zekerheid dat ze iets in de juiste brievenbus gooien of dat ze bij het juiste adres aanbellen. Heb je mensen eenmaal binnengelaten in het complex, dan is het ook fijn als er naast jouw eigen voordeur nog een keer te lezen is dat dit jouw studentenkamer, appartement of flat is. Anders is het immers wel heel erg zoek voor anderen. Een klein naamplaatje kan dan voldoende zijn, maar je kunt daar ook kiezen voor een wat groter bord, waar niet alleen jouw naam op staat maar ook jouw huisnummer. Dit geeft nog iets meer duidelijkheid.

Verschil naamplaatje en naambord

We noemden net al even de mogelijkheid van een wat groter bord in plaats van het gebruik van een naamplaatje. Wat is nu het verschil tussen zo’n naambord en een –plaatje? Het belangrijkste verschil zit in het formaat. Een naambord is groter en biedt bijvoorbeeld de ruimte om naast de achternaam ook alle voornamen van de gezinsleden te vermelden. Bovendien is er vaak ook nog ruimte voor zaken als huisnummer of zelfs straatnaam. Een naamplaatje daarentegen heeft een veel kleiner formaat, zodat deze geschikt is om te plaatsen in een hele rij met deurbellen of op de klep van een brievenbus. Hierop past dan vaak ook net een achternaam met voorletters, soms de voornaam. Het spreekt daardoor waarschijnlijk ook voor zich dat een naambord heel anders gebruikt wordt. Deze kan bijvoorbeeld heel goed bij een voordeur hangen van een gewone woning, maar ook bij de huisdeur van je flat, appartement of studentenkamer. Bij de hoofdingang bevestig je dan een klein naamplaatje, bij je eigen deur een naambordje. Zo zijn er dus verschillende opties om duidelijk te maken aan anderen dat jij op het betreffende adres woont.

NaambordenCentrale biedt je veel opties

Wil jij een naamplaatje kopen, dan moet je eens kijken bij NaambordenCentrale. Je kunt bij hen uit verschillende varianten kiezen. Zo bieden zij deze producten aan in verschillende materialen, te weten:

  • kunststof
  • aluminium
  • rvs
  • messing

Jij kunt dan een materiaal uitkiezen en jouw naam aan hen doorgeven, waarna zij deze er voor jou op zetten. Zij bieden bovendien ook verschillende kleuren aan en verschillende lettertypes, om het in jouw eigen stijl te kunnen houden. Maar niet alleen voor een mooi en duidelijk naamplaatje kun je bij hen terecht, zij bieden ook een ruime keus in naamborden, zoals hun bedrijfsnaam natuurlijk al aangeeft. Ook kun je bij hen terecht voor het bestellen van huisnummers, waarbij je ook weer de keus hebt uit verschillende materialen, kleuren en stijlen. Een duidelijk huisnummer is altijd van belang, zodat mensen jouw adres goed kunnen vinden. Niet alleen voor familie, vrienden en postbezorgers is dit handig, ook voor de hulpdiensten is dit van belang. Zij willen immers geen tijd verloren laten gaan met zoeken naar het juiste huis. Zo kan NaambordenCentrale jou dus verschillende producten leveren om duidelijk te maken welk nummer jouw woning heeft en wie er woont. Wil jij ook een van deze artikelen kopen, zoals een mooi naamplaatje, kijk dan eens op hun website naar hun mogelijkheden!

Lees meer…