Webhosting die goedkoop is vindt u hier

Zoek niet langer naar webhosting die goedkoop is en goed past bij uw wensen. Want op goedkopewebhoster.nl, en hoe kan het ook anders met een dergelijke naam, zult u absoluut vinden wat u zoekt. U zoekt wellicht een hostingbedrijf voor de website van uw winkel. Stel dat u ergens in een plaats in Gelderland een leuk en uniek winkeltje voor uzelf bent begonnen en u merkt dat het prima doorloopt. Men vraagt regelmatig aan u of u ook een site hebt en of het daar mogelijk is om online te bestellen. Het scheelt hen weer en daarnaast zult u een enorme klandizie kunnen creëren. Door online te “gaan” vergroot u immers uw reikwijdte, misschien zelfs wel tot ver over de grens. Er gaat aldus een wereld voor u open als u besluit om een site te laten bouwen. Als u dit trouwens zelf kunt dan is dat ook helemaal prima. Maar het blijft niet enkel bij het bouwen van een website met tools zoals WordPress of Magento. U hebt tevens webhosting nodig. Goedkoop kan dit zeker. Zo bieden we 3 verschillende pakketten aan waarvan de duurste slechts 5 euro per maand is. Wilt u echt webhosting die goedkoop is? Kies dan voor ons goedkoopste aanbod, die van €1,25. De meest gekozen webhosting is het pakket dat er tussenin hangt. Het biedt van alles en nog wat aan en we omschrijven het dan ook als Nederlandse degelijkheid. Sluit u dat abonnement nu af? Dan is het eerste jaar slechts een euro en daarna betaalt u slechts 2 euro per maand. Tel uit uw winst en maak vandaag nog een weloverwogen keuze. Reken er in ieder geval maar op dat u hier beslist geen spijt van zult krijgen.

Kies voor onze webhosting! Goedkoop en zeer betrouwbaar

Afijn, wat behelzen deze pakketten qua webhosting? Goedkoop zult u ze in ieder geval niet elders vinden, laten we dat nogmaals voorop stellen. Ze verschillen onderling qua prijzen en dus ook qua inhoud. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Voor een kleine website is het verstandig om klein te beginnen. Kies het goedkoopste pakket uit. De voordelen daarvan zijn dat u dit allemaal zult ontvangen:

  • Onbeperkt dataverkeer,
  • Onbeperkt e-mailadressen gebruiken,
  • Inclusief SSL certificaat,
  • Dagelijkse mail back-up,
  • Onbeperkt forwarders,
  • Vakantiemelding instellen.

Bij de andere pakketten is de schijfruimte een groot verschil. Van 10.000 MB tot zelfs ongelimiteerd gebruik. Voor grote bedrijven en instellingen is een iets duurder pakket daarom wellicht een beter idee. Hoe dan ook, de webhosting is goedkoop en dat zal het ook in de toekomst blijven. Hebt u trouwens al aan uw domeinnaam gedacht? Dat is het adres dat klanten intikken in de zoekbalk. Deze naam moet uw bedrijf representeren maar het kan voorkomen dat uw bedachte naam al in gebruik is. Dat kunt u op onze website direct even checken. Probeer eventueel een andere extensie uit of probeer het met elkaar te combineren. Ook met tekens valt er nog heel wat aan te passen zodat u er vast en zeker wel uitkomt. Vergeet dan niet om de domeinnaam vast te leggen, daar betaalt u jaarlijks een zeer klein bedrag voor en dat hoeft overigens niet eens bij ons!

We helpen u bij alle online processen

Vanaf nu hebt u een goed hostingbedrijf gevonden. Duurt het nog eventjes voordat de site af is? Vergeet dan niet om onze website alvast te bookmarken. Mocht het eenmaal zover zijn dan zetten we uw site moeiteloos over en kunt u online gaan. Reken er maar op dat u binnen de kortste keren vele mensen kunt bereiken!