Wij hebben hier een stofzuiger robot gekocht

Vorig jaar hebben mijn vriend en ik beide een nieuwe baan gekregen en vandaar dat wij er beide qua salaris behoorlijk op vooruit zijn gegaan. Het betekende echter ook dat wij beide iets minder vrije tijd zouden hebben en dus hebben wij eens gekeken hoe wij de vrije tijd die wij nog wel hadden, zo efficiƫnt mogelijk konden gebruiken. Wij kwamen er al heel snel achter dat wij tamelijk veel tijd kwijt zijn aan het huishouden en daar wilden wij graag iets aan veranderen. Wij hebben daarom eens gekeken naar mogelijkheden om hier tijd op te besparen en toen kwamen we al heel snel op het idee om een stofzuiger robot te kopen. Wij hadden dit namelijk een keer bij vrienden gezien en die waren erg blij met hun stofzuiger robot omdat het hen heel veel tijd scheelde per week. Aangezien wij een tamelijk groot huis hebben, leek ons een stofzuiger robot heel erg geschikt. Wij zijn daarom maar eens even gaan kijken waar wij een goede stofzuiger robot zouden kunnen vinden. Er is tegenwoordig eigenlijk maar een adres waar je moet zijn voor een echt goede stofzuiger robot; Shop.Blaupunktrobotics. Hier zagen wij diverse modellen staan en wij wilden graag weten welke van deze stofzuiger robot het meest geschikt was voor onze situatie. Wij hebben daarom maar even contact opgenomen met een van de mensen van deze site en deze medewerker heeft ons toen heel goed uitgelegd wat wij allemaal nodig zouden kunnen hebben. Wij hebben op basis van deze adviezen uiteindelijk een stofzuiger robot aangekocht en daar hebben wij ook nog geen seconde spijt van gehad. Wij merken dat wij heel veel tijd over hebben nu wij zelf niet meer het hele huis hoeven te zuigen.

Ons huis is schoner dan ooit tevoren door deze stofzuiger robot

Wij hebben gekozen voor een van de duurdere modellen omdat wij een groot huis hebben dat wij graag helemaal stofvrij willen houden. Het fijne aan dit model is dat deze zich helemaal automatisch instelt op de omgeving waar hij aan het zuigen is. Wij hebben namelijk een tegelvloer in ons huis liggen en hier en daar hebben wij een dik tapijt liggen. Wij merken dat onze stofzuiger robot zich automatisch aanpast qua instellingen wanneer hij op het dikke tapijt terechtkomt. Dat is heel erg functioneel want hierdoor wordt ook al het stof dat zich vooral in deze dikke tapijten nestelt, goed weggenomen. Wij merken daarom ook dat wij beide veel minder last hebben van onze huisstofmijtallergie. Wanneer je deze allergie hebt, is het heel erg belangrijk om je huis stofvrij te houden en dat doet onze stofzuiger robot tot in de finesses. Hij is namelijk slechts tien centimeter hoog en daardoor kan hij moeiteloos onder alle banken en kasten rollen. Daar ligt vaak het meeste stof en vandaar dat het ook ideaal is dat wij ten eerste niet zelf meer hoeven te zuigen en ten tweede dat wij niks meer aan de kant hoeven te zetten zodat deze robot zijn werk kan doen. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over onze aankoop.

Bekijk de diverse modellen op Shop.Blaupunktrobotics.eu

Wilt u ook een stofzuiger robot aanschaffen? Dan raden wij u aan om dit te doen via de site van Shop.Blaupunktrobotics.eu. Hier kunt u eenvoudig zien welke verschillende modellen er allemaal zijn. Kortom:

  • bekijk de diverse modellen even
  • kies het model dat voor uw ruimte het meest geschikt is
  • drie dagen nadat u besteld heeft, heeft u uw robot al in huis