Wat kost een haartransplantatie in Turkije?

Ben jij een van die vele mannen die langzaam maar zeker minder haar heeft? Wil je graag een haartransplantatie ondergaan maar vind je dit veel te duur in eigen land? Dan kun je kiezen voor een haartransplantatie in Turkije via Esteworld. Dit bedrijf zit gevestigd in Istanbul maar is daardoor niet minder goed bereikbaar voor Nederlanders. En omdat een haartransplantatie in Turkije vele malen goedkoper is dan diezelfde behandeling in Nederland kun je van het geld dat je overhoudt gemakkelijk een ticket daarheen kopen. Sterker nog, zelfs daarna houd je nog veel geld over, want het verschil in prijs is best heel groot. En als je denkt dat je voor dat bedrag een minder goede behandeling krijgt dan heb je het mis, want bij Esteworld in Istanbul werken alleen de beste specialisten, en maken ze gebruik van alleen de meest hoogwaardige technieken en apparatuur. Ze hebben al vele VIPS behandeld, maar bij hen kan elke klant rekenen op een maatwerk behandeling. Of het nu een groot of klein gebied is dat je wilt laten behandelen maakt niet uit, je krijgt altijd een persoonlijk advies en een gratis eerste consult en nazorg. Overigens hoef je voor het consult voor deze haartransplantatie in Turkije niet naar Istanbul te komen. Ze hebben namelijk klinieken in Nederland waar ze deze consulten houden, zodat je niet op en neer hoeft om er achter te komen of je geschikt bent voor de behandeling. 

Hoe werkt een haartransplantatie in Turkije?

De haartransplantatie in Turkije die ze uitvoeren bij Esteworld bestaat altijd uit hetzelfde aantal stappen. De methode word FUE genoemd, wat komt van het FUE Saffier ‘boortje’ dat wordt gebruikt om de haartjes in de huid aan te brengen. De stappen die ze uitvoeren zijn ongeveer als volgt: Allereerst worden de haartjes vanuit het gebied onderaan de schedel verwijderd, dit gebied heet ook wel het donorgebied. Dit gebeurt met uiterste precisie en nauwkeurigheid, want elk haartje moet daarna ergens anders ingebracht worden. Dit tweede doen ze met het eerdergenoemde Saffier boortje. Dit klinkt heel naar, maar deze is niet dikker dan een gemiddelde naald, en dus voel je daar na de plaatselijke verdoving amper nog iets van. Hechtingen zijn bij deze haartransplantatie in Turkije dus ook volledig overbodig. De huid is wel wat rood na de transplantatie, maar dit trekt heel snel bij. Na een dag of 6-10 zie je er al niets meer van.

De voordelen aan de FUE haartransplantatie

De techniek die ze voor de haartransplantatie in Turkije gebruiken is die van de eerdergenoemde FUE transplantatie. Deze heeft vele voordelen, zoals:

  • Er is geen scalpel nodig
  • Er zijn geen hechtingen nodig
  • Het resultaat is ontzettend natuurlijk
  • Het geneest heel erg snel
  • Er is slechts een plaatselijke verdoving nodig

En bovenop al deze voordelen vallen de getransplanteerde haren nooit meer uit. Dit is natuurlijk precies wat je wilt, en waarom je zou moeten kiezen voor deze kliniek voor haartransplantatie in Turkije. Bovendien plaatsen ze de haartjes in de juiste groeirichting die past bij de vorm van je hoofd. Dit wil zeggen dat ze een groeirichting creëren die past bij jouw gezicht en die lijkt op de natuurlijke manier waarop je haar origineel gezien groeide.