Wij kozen voor de konica minolta bizhub

Ons kantoor is een tijd geleden verbouwd en daarom hebben wij ook besloten om nieuwe apparatuur aan te schaffen. Wij moesten het namelijk altijd doen met heel ouderwetse apparatuur waar de honden geen brood meer van lustten en vandaar dat wij maar eens zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die er vandaag de dag worden aangeboden als het gaat over multifunctionele apparatuur. Wij wilden namelijk graag een printer en een kopieermachine in een hebben. Wij maken van beide apparaten namelijk veel gebruik en tot een tijdje geleden moesten wij hiervoor twee verschillende apparaten gebruiken en dat was altijd een heel gedoe. Bovendien nam het altijd veel ruimte in beslag en vandaar dat wij besloten hebben om eens op zoek te gaan naar mogelijkheden om meerdere apparaten in een te kopen. Wij gingen op het internet kijken en wij kwamen al heel spoedig terecht op de site van JWSRaalte.nl. Deze site sprak ons heel erg aan omdat wij hier niet alleen heel veel interessante informatie te lezen kregen en daar hadden wij heel veel aan. Tot onze grote verbazing zagen wij dat zij hier de konica minolta bizhub aanboden. Dat is op zichzelf niet heel verbazingwekkend, maar het verbaasde ons zeer toen wij lazen welke mogelijkheden dit apparaat allemaal heeft. Het is namelijk zo dat dit apparaat niet alleen kan printen, maar dat je het op een kantoor ook kunt gebruiken als kopieermachine. Dat was precies wat wij zochten en vandaar dat wij dit apparaat ook graag wilden bestellen. Toen lazen we echter dat het nog veel meer functies heeft! De konica minolta bizhub kan namelijk ook gebruikt worden als scanner en er zit zelfs een functie op die het mogelijk maakt om met het apparaat te faxen. Dit was meer dan wij ooit hadden durven dromen en het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij de konica minolta bizhub maar wat graag zouden willen kopen. Wij raden u aan om een keer naar de site van JWSraalte.nl te komen kijken om te zien wat men u hier allemaal kan bieden.

De konica minolta bizhub bevalt ons uitermate goed!

Wij hebben de konica minolta bizhub nu al een tijdje op ons kantoor staan en dat bevalt ons echt heel erg goed. Het is namelijk zo dat wij tegenwoordig heel veel meer mogelijkheden hebben op kantoor. Zo kunnen wij heel snel een afbeelding inscannen als wij die nodig hebben voor een verslag waar wij aan werken. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over de konica minolta bizhub. De konica minolta bizhub is een apparaat dat eigenlijk op ieder kantoor thuis hoort. Het is namelijk zo dat u heel veel mogelijkheden heeft met de konica minolta bizhub en het is daarom ook goed om eens te bekijken wat u allemaal met dit apparaat zou kunnen mocht u ook op zoek zijn naar een multifunctioneel apparaat. Wij hebben dankzij de aanschaf van de konica minolta bizhub veel meer ruimte op ons kantoor en dat bevalt ons heel erg goed. Wij zouden daarom ook iedereen van harte willen aanraden om een konica minolta bizhub te kopen via de website van JWSraalte.nl. U kunt namelijk bijna geen spijt krijgen van de aankoop van dit fantastische apparaat!

De service van JWSraalte.nl is heel erg goed

Wij vonden het heel erg prettig om met de mensen van JWSraalte.nl zaken te doen. Zij hebben ons namelijk goed voorgelicht over de mogelijkheden en ons een goede prijs aangeboden. Kortom:

  • wij raden JWSraalte.nl van harte aan
  • hier vonden wij de multifunctional die wij zochten
  • wij betaalden hier een heel goede prijs voor

Kijk snel even op de site van dit bedrijf.